Pentuja

Hilla (Mörkömurinan Puutarhatonttu) on todettu tiineeksi ja pennut syntyvät viikolla 30 (v.2020)! Tulevan pentueen isä on Dahi (Paul Gauguin Original Du Champagne). Molemmilla on yksi pentue ennestään ja Hilla hoiti edelliset pennut hienosti. Hillalle on tehty viralliset terveystutkimukset silmien, polvien, sydämen sekä selän osalta. Hilla on luonteeltaan hyvin kiltti ja sillä on myös erinomainen hengitys. Hillasta löytyy lisää tietoa sivulta “Koirat” ja alavalikko “Sijoituksessa”. Dahilla on tutkittu virallisesti edellisten lisäksi kyynärät sekä lonkat sekä kävelytesti on suoritettu hyväksytysti. Myös Dahi on luonteeltaan kiltti ja avoin. Hilla ja Dahi ovat molemmat olleet hyvin terveitä ja kummallakaan ei ole esim. allergioita.

Hillan pentuja varattavissa! Mikäli kiinnostuit tulevista pentueista, annan lisätietoja joko sähköpostitse tai puhelimitse arkisin ja viikonloppuisin klo 9-21.

Pennut luovutetaan aina madotettuina, sirutettuina, eläinlääkärin tarkastamina ja rekisteröitynä. Mukaan annetaan myös pennunhoito-ohjeet ja pentupaketti. Meille saa myös tulla tutustumaan koiriimme!

Millie (French Paradise Hung The Moon) synnytti 28.6.2020 11 pentua, josta 8 jäi eloon. Isäehdokkaina ovat Bono (Brundibar Janoel) sekä Dani (Mustan Pekan Tomme de Belleville). Mille on luonteeltaan hyvin kiltti ja avoin, on ollut myös erittäin terve. Millielle on tehty viralliset terveystutkimukset silmien, sydämen, polvien ja selän osalta erinomaisin tuloksin. Milliestä löytyy lisää tietoa sivuilta “Koirat” ja sieltä alavalikko “Sijoituksessa”.  Uroksista löytyvät vastaavat tiedot ja kuvia kennel Taffinelli’s sivuilta.