[pb_row ][pb_column span=”span12″][pb_heading el_title=”Heading 1″ tag=”h1″ text_align=”inherit” font=”inherit” border_bottom_style=”solid” border_bottom_color=”#000000″ appearing_animation=”0″ ]Esittely[/pb_heading][/pb_column][/pb_row][pb_row ][pb_column span=”span12″][pb_image el_title=”Image 1″ image_file=”images/esittely/potretti-uusi.jpg” image_alt=”Päivi Väisenen ja koirat” image_size=”fullsize” link_type=”no_link” image_container_style=”no-styling” image_alignment=”center” appearing_animation=”0″ ][/pb_image][/pb_column][/pb_row][pb_row ][pb_column span=”span12″][pb_text el_title=”esittely teksti” width_unit=”%” enable_dropcap=”no” appearing_animation=”0″ ]


Olen viisikymppinen koiraharrastaja Itä-Suomesta, Joensuusta. Olen suorittanut kasvattajan peruskurssin vuonna 2008 ja kennelnimen sain vuonna 2010. Olen myös suorittanut Suomen Koirankasvattajien järjestämän Kasvattaja-Akatemian vuonna 2015. Jäänsärkijän kennelnimen taustalla ovat edesmennyt bokserini Urho ja ensimmäinen ranskanbulldoggini Sisu. Olen jäsenenä Suomen Kennelliitossa, Suomen Ranskanbulldogeissa sekä SuKoka Ry’ssä. Olen aikoinani valmistunut iktyonomiksi ja nyt 2000-luvulla koirahierojaksi ja klinikkaeläintenhoitajaksi sekä myös lähihoitajaksi lasten- ja nuorten puolelta. Luonto- ja eläimet ovat kuitenkin lähimpänä sydäntäni ja nykyisin teen vuodenajasta riippuen joko päiväkotikeikkoja, ympäristöalantöitä ja silloin tällöin eläinpuolella näytönarviointeja.

Koirien kanssa olen ollut tekemisissä pienestä pitäen. Lapsuudenkodissani meillä oli kiinanpalatsikoira ja ensimmäinen oma koira oli bokseri Rasmus, jonka sain vuonna 1992. Kun Rasmus jouduttiin lopettamaan, otin heti uuden bokserin, Urhon. Boksereiden kanssa harrastin mm. hakua, metsäjälkeä, agilitya, näyttelyitä ja viestiäkin kokeiltiin. Urhon kanssa treenattiin päälajina hakua ja tavoite oli mennä alokasluokan kokeisiin. Kisavalmiiksi koiran sainkin, mutta harmillisesti juuri koepäivänä koira sairastui epilepsiaan ja samana vuonna Urho jouduttiin lopettamaan.

Ensimmäisen ranskanbulldogin, Sisun, sain vuonna 2007. Kun Urho lopetettiin vuonna 2009, otin Sisun kaveriksi Hertan ja ensimmäinen pentue meille syntyi vuonna 2011. Tällä hetkellä olen kasvattanut viisi pentuetta. Jalostuksessa otan huomioon ensisijaisesti koirien terveyden, luonteen sekä kivan ulkomuodon. Terveysasioissa minua kiinnostaa eritoten selkäasiat ja pyrin käyttämään jalostukseen vanhempia, joilta olisi selät kuvattu. Omien jalostuskoirieni selät kuvaan virallisesti sekä luonnollisesti tutkitutan silmät, polvet ja sydämen. Luonteissa haen yksilöitä, jotka ovat avoimia, aktiivisia ja sellaisia koiria, joiden kanssa on helppo tulla toimeen tilanteissa kuin tilanteissa.


Mikäli olet kiinnostunut koiristamme ja tulevista pentueistamme, niin ota yhteyttä rohkeasti joko puhelimitse tai sähköpostitse. Meille saa myös tulla kotiin tutustumaan koiriini ja keskustelemaan ranskanbulldogeista ja kasvatusajatuksistani.

 

Kotisivujani päivitän nykyään turhan harvoin, mutta toivottavasti saat jonkinlaisen kuvan kennelistämme. Tervetuloa tutustumaan!

[/pb_text][/pb_column][/pb_row][pb_row ][pb_column span=”span6″][pb_image el_title=”Image 2″ image_file=”images/diplomit/diplomi001.jpg” image_alt=”Kennelnimi Jäänsärkijän” image_size=”medium” link_type=”image” image_container_style=”no-styling” image_alignment=”center” appearing_animation=”0″ ][/pb_image][/pb_column][pb_column span=”span6″][pb_image el_title=”Image 3″ image_file=”images/sukoka_logo_vaaka_web6.jpg” image_alt=”sukoka” image_size=”fullsize” link_type=”no_link” image_container_style=”no-styling” image_alignment=”center” appearing_animation=”0″ ][/pb_image][/pb_column][/pb_row]

Secured By miniOrange