Pentuja

”Liinu”, Jäänsärkijän Lumikki  todettu tiineeksi ja  pentue syntyy kesäkuun alussa, viikolla 23. Suunnitteilla on myös toinen pentue, joka syntyy mahdollisesti syksyllä.

Kesäkuussa syntyvässä pentueessa emänä on sijoitusnarttuni ”Liinu” Jäänsärkijän Lumikki sekä isänä ”Möhkö” Jäänsärkijän Elämän Ilo. Molemmilla koirilla tehty silmä-, polvi-, sydän- ja selkätarkit sekä kävelytestit. Kumpikin koira hengittää normaalisti ja molemmat  ovat terveitä, ei allergioita eikä iho-oireita.  Kumpikin tulee juttuun kaikkien koirien ja ihmisten kanssa, ovat iloisia, sosiaalisia ja avoimia koiria.

Yhdistelmän sukutaulu

Mikäli kiinnostuit tulevista pentueista, annan lisätietoja sähköpostitse ja myös puhelimitse arkisin klo 18 jälkeen ja viikonloppuisin klo 9-21.  Etsimme mahdollisesti myös sopivaa, yhteistyökykyistä perhettä sijoitusnartulle max. 250 km Joensuusta.

Pennut luovutetaan aina madotettuina, sirutettuina, eläinlääkärin tarkastamina ja rekisteröitynä. Mukaan annetaan myös pennunhoito-ohjeet ja pentupaketti. Meille saa myös tulla tutustumaan koiriimme!

 

 

______________________________
Meille syntyi 6 pentua luomusti ilman avustusta 28.5.2021. Pennuista neljä oli narttuja ja kaksi urosta. Yksi narttupentu on väriltään pied, loput pennut ovat brindlejä valkoisin merkein.

Pentueen emä on Jäänsärkijän Elämäni Rakkaus ”Helmi” ja isänä on Esaron Bully Royal Club ”Ese”.

Yhdistelmän sukutaulu 

Helmiltä on tutkittu silmät, polvet, sydän sekä selkä laajasti,  Helmi on ollut täysin terve, ainoastaan heti astutuksen jälkeen se sai verisen suolistotulehduksen (oli syönyt pikkuhoususuojansa) ja hoidot aiheuttivat myös hot spotin, mutta kaikesta huolimatta Helmi tiinehtyi. Helmi hengittää täysin normaalisti, ei rohise edes rasituksessa. Luonteeltaan Helmi on erittäin energinen etenkin ulkona, nauttii juoksemisesta ja ojien ja aitojen yli hyppimisestä (hyppää paikaltaan 110 cm korkean koiraportin yli). Helmi on myös herkkä, kiltti ihmisille, tottelevainen ja myös avoin. Tulee pääsääntöisesti toisien koirien kanssa toimeen, kun ensiksi tutustuu niihin. Siiri koirani kanssa ei kemiat kohtaa. Helmi on käynyt alkuvuonna 2020 Latvian kolmipäiväisssä KV-näyttelyissä ja sai sieltä kovatasoisesta kisasta 2 x Eh ja kerran H. Sen jälkeen emme olekaan näyttelyissä käyneet, kun niitä ei ole järjestetty koronan vuoksi. Helmistä löytyy kotisivuiltani joku nuoruudenkuva.

Eseltä on tutkittu myös silmät, polvet, sydän, laajasti selkä sekä myös kyynärät ja polvet. Ese on ollut myös hyvin terve, ei myöskään allergioita eikä iho-oireita. Ese hengittää muuten täysin normaalisti, ainoastaan jos ottaa kierroksia, niin silloin saattaa hengitysääni olla hieman rohisevaa.  Ese on luonteeltaan kiltti ja tottelevainen. Esestä löytyy kuvia ja lisää tietoa Rai-Ramin kennelin sivuilta.

Secured By miniOrange