Pentuja

 

1-2 NARTTUPENTUA ETSII VIELÄ KOTIA!
Meille syntyi 6 pentua luomusti ilman avustusta 28.5.2021. Pennuista neljä oli narttuja ja kaksi urosta. Yksi narttupentu on väriltään pied, loput pennut ovat brindlejä valkoisin merkein.

Pentueen emä on Jäänsärkijän Elämäni Rakkaus “Helmi” ja isänä on Esaron Bully Royal Club “Ese”.

Yhdistelmän sukutaulu

Helmiltä on tutkittu silmät, polvet, sydän sekä selkä laajasti,  Helmi on ollut täysin terve, ainoastaan heti astutuksen jälkeen se sai verisen suolistotulehduksen (oli syönyt pikkuhoususuojansa) ja hoidot aiheuttivat myös hot spotin, mutta kaikesta huolimatta Helmi tiinehtyi. Helmi hengittää täysin normaalisti, ei rohise edes rasituksessa. Luonteeltaan Helmi on erittäin energinen etenkin ulkona, nauttii juoksemisesta ja ojien ja aitojen yli hyppimisestä (hyppää paikaltaan 110 cm korkean koiraportin yli). Helmi on myös herkkä, kiltti ihmisille, tottelevainen ja myös avoin. Tulee pääsääntöisesti toisien koirien kanssa toimeen, kun ensiksi tutustuu niihin. Siiri koirani kanssa ei kemiat kohtaa. Helmi on käynyt alkuvuonna 2020 Latvian kolmipäiväisssä KV-näyttelyissä ja sai sieltä kovatasoisesta kisasta 2 x Eh ja kerran H. Sen jälkeen emme olekaan näyttelyissä käyneet, kun niitä ei ole järjestetty koronan vuoksi. Helmistä löytyy kotisivuiltani joku nuoruudenkuva.

Eseltä on tutkittu myös silmät, polvet, sydän, laajasti selkä sekä myös kyynärät ja polvet. Ese on ollut myös hyvin terve, ei myöskään allergioita eikä iho-oireita. Ese hengittää muuten täysin normaalisti, ainoastaan jos ottaa kierroksia, niin silloin saattaa hengitysääni olla hieman rohisevaa.  Ese on luonteeltaan kiltti ja tottelevainen. Esestä löytyy kuvia ja lisää tietoa Rai-Ramin kennelin sivuilta.

Mikäli kiinnostuit tulevasta pentueesta, annan lisätietoja sähköpostitse ja myös puhelimitse arkisin ja viikonloppuisin klo 9-21.  Etsimme myös sopivaa, yhteistyökykyistä perhettä sijoitusnartulle max. 250 km Joensuusta.

Pennut luovutetaan aina madotettuina, sirutettuina, eläinlääkärin tarkastamina ja rekisteröitynä. Mukaan annetaan myös pennunhoito-ohjeet ja pentupaketti. Meille saa myös tulla tutustumaan koiriimme!

Secured By miniOrange